Selectie van veel gestelde vragen

Als u klaar bent voor een borduur machine, zijn wij er om u te voorzien voor machine van uw dromen.

Geen gezeur, gewoon service zoals het hoort.

Domme vragen bestaan niet. U kunt altijd voor ongemakken komen te staan, en dan helpen wij u altijd verder. Telefonisch, per mail of indien nodig op locatie. Onze garantie betreft 2 jaar, maar ook daarna laten wij u niet in de kou staan.

Hatch 2 by Wilcom

Digitizing Software

Als wij als Promaker onze keuze mogen uitspreken, Zullen wij allemaal Wilcom Hatch 2 adviseren als de Nummer 1 Borduur software. Het pakket is zo veelzijdig, de mogelijkheden eindeloos en de support oneindig.

Maar er zijn meer opties, om die reden verkopen wij geen Digitizing software. Meeste fabrikanten bieden een demo aan. Ga hier mee aan de slag en kijk wat u het meest bevalt.

Hatch is overigens de enige die een 100% functionerende demo bied. Waarmee daadwerkelijk kan exporteren voor borduren. De andere pakketten bieden deze optie niet.

Uw machine in 4 stappen

Bij Promaker houden we van simpel,

  1. Neem contact op voor een Demonstratie.
  2. Kom onze demo machine uitproberen, wij borduren uw design naar keuze samen met u. Wij nemen alle tijd om de machine uit te leggen, maar ook de eigenschappen van materialen om u zodoende een voorsprong te geven voor als uw eigen machine arriveert.
  3. bestel de machine op basis van uw wensen en wij stellen hem samen en verzenden zo snel mogelijk. U krijgt altijd meer dan u besteld. Dat is dat beetje extra wat wij bieden.
  4. Pakket ontvangen, uitpakken, installeren en eindeloos borduur plezier kan beginnen.
  • P.s wij zijn zien graag uw borduur resultaten. Maakt u mooie videos voor ons YouTube en instagram kanaal, krijg u van ons een beloning.